From USA op de Grote Lentemarkt in Horn

Foto: Harmonie De Drie Horens

HORN – Op eerste pinksterdag, zondag 4 juni, is het weer Lentemarkt in Horn: een waar festijn voor jong en oud.

Samen met enkele (horeca)ondernemers en verenigingen organiseert Harmonie De Drie Horens jaarlijks deze gratis toegankelijke markt, met een ruim aanbod, volop gelegenheid om te genieten van een hapje en drankje én livemuziek. Dit keer onder andere van From USA.

Foto: Facebook From USA

Kinder- en Vrijmarkt
Naast de professionele standhouders is er ook dit jaar weer plaats voor een kinder- en vrijmarkt. Achter het voormalige raadhuis kunnen kinderen tot en met 16 jaar hun eigen speelgoed verkopen en zo een leuk zakcentje verdienen. Volwassenen kunnen hun gebruikte spullen verkopen op de nieuwe Vrijmarkt lang het Kerkpad. Deelname aan de Kindermarkt kost 2 euro, waarbij je ook nog eens kans maakt op leuke prijzen. Voor de vrijmarkt stelt de organisatie gratis kramen ter beschikking. Het inschrijfgeld van 10 euro wordt tijdens de markt terugbetaald, tenzij je niet komt opdagen. Opgave voor beide markten kan nog tot aanstaande zaterdag via [email protected] (kindermarkt) en [email protected] (vrijmarkt).

Lentefestijn
Nieuw dit jaar is het grote horecaplein voor de kiosk. Café Aan de Kirk, De Graaf van Horne en Hotel De Abdij organiseren samen met de harmonie hier het Lentefestijn, met live-optredens op de kiosk van onder andere Funky en From USA dus, tot 23.00 uur. Er is een groot terras met buitenbar en barbecue en ook de kinderattracties zijn langer geopend. De markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen