Trouwen voor spek en bonen tijdens het Kleurrijk Leudal Festijn

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – Op zondag 24 september, tijdens het Kleurrijk Leudal Festijn in het gemeentehuis, wil de gemeente alle inwoners de mogelijkheid geven om met zijn of haar grote liefde ‘voor spek en bonen’ te trouwen in de raadzaal.

Tijdens deze voltrekking mogen de ‘huwelijkskandidaten’ elkaar middels een persoonlijke invulling vertellen waarom ze met elkaar willen trouwen, of nogmaals willen trouwen.

Ja-woord
Natuurlijk gebeurt dat in het bijzijn van familie, vrienden, klasgenoten en medebewoners. Tenslotte zullen ze elkaar ook het ‘ja-woord’ geven. Het getrouwde spek en bonenstel krijgt ook een speciaal aandenken aan deze dag mee naar huis. Inschrijven kan door te mailen naar [email protected]. U dient dan de naam, geboortedatum, telefoonnummer en de reden door te geven van beide personen, die met elkaar voor spek en bonen willen trouwen of elkaar de liefde willen verklaren. Stuur ook een foto meevan diegenen die zich inschrijven. Het criterium ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ wordt gehanteerd bij deze actie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen