Brandweer Hunsel en Thorn oefenen samen in Ittervoort

Foto: Gemeente Leudal

ITTERVOORT – Jaarlijks worden veel mensen verrast door brand in hun woning. Wist je dat de kans op een woningbrand 1 op 65 is?

Uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen het eigen gedrag een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de brand. Aandacht voor brandpreventie is dus 365 dagen per jaar nodig.

Brandveilig
De lokale posten van Brandweer Limburg-Noord gaan  – samen met team Brandveilig Leven – daarom samen oefenen op verschillende plaatsen bij jou in de buurt. Deze oefening laat zien hoe de brandweer bij een woningbrand te werk gaat. Daarnaast krijg je handige tips om je huis brandveiliger te maken en de gevolgen van brand te beperken. Ook kun je vragen aan de brandweer stellen. De oefening duurt ongeveer een uur.

Overzicht
Voel jij je ook het liefst (brand)veilig? Ben je benieuwd hoe de brandweer een woningbrand bestrijdt? Dan is deze gezamenlijke woningbrandoefening van de brandweer Hunsel en Thorn zeker interessant voor jou. De oefening vindt plaats op maandag 29 mei om 19.00 uur aan het Brigittahofje 4 in Ittervoort (parkeerplaats cafetaria Any time), Op deze website kun je een overzicht vinden van alle locaties waar Brandweer Limburg-Noord gaat oefenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen