Nieuwe, flitsende website HALLO Magazine nu online

Foto: John Hölsgens

HAELEN – Op 10 maart 2010 verscheen de eerste editie van De Parel van het Leudal, zoals het blad toen nog heette. Amper drie jaar na het ontstaan van de fusiegemeente werd al ‘over de grens’ gekeken. Na de viering van het lustrum van wat inmiddels Hallo Leudal was gaan heten, volgde de samenvoeging met een tweede titel van Aqua Media Adviseurs, Hallo Nederweert. Zo ontstond HALLO Magazine, dat tegenwoordig maandelijks in een oplage van 30.000 exemplaren verschijnt.

Dit was tevens aanleiding voor een volledig vernieuwde website, die nu online is gegaan. Alles over HALLO Magazine, een waar begrip in de regio inmiddels, is daarmee ook digitaal te vinden.

Archief
De variëteit, de betrokkenheid met de omgeving, de kwaliteit, alles over de advertentiemogelijkheden: het is nu ook allemaal terug te vinden op http://aqua-media.nl/. Je kunt de leden van het team beter leren kennen, je vindt er antwoord op al je vragen en natuurlijk de juiste contactgegevens. Bijzonder is ook het uitgebreide archief: vanaf de allereerste Parel tot het huidige ‘krantazine’ HALLO Magazine, plus alle specials die Aqua Media ooit uitgaf is hier een digitale versie te vinden…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen