Ervaren Han Bekkers interim gemeentesecretaris Leudal

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Met ingang van 19 april zal Han Bekkers starten als interim gemeentesecretaris en algemeen directeur bij de gemeente Leudal.

Bekkers, woonachtig in Beek Ubbergen, is een zeer ervaren bestuurlijk manager die zijn sporen in het openbaar bestuur heeft verdiend.

Han Bekkers (Foto: Linked In)

Roerige tijden
Zo was hij eerder gemeentesecretaris annex algemeen directeur in negen andere – voornamelijk middelgrote – steden in Nederland. Het college van burgemeester en wethouders ziet in Bekkers een gemeentesecretaris die in roerige tijden zowel rust kan brengen, als daadkrachtig besluiten kan nemen. ‘Het is iemand die oog heeft voor de mens en in staat is om binnen duidelijke kaders en met duidelijke doelstellingen medewerkers mee te nemen in een doorlopend traject, naar een professionelere organisatie; een organisatie die meer resultaatgericht en rolbewust is’ zo luidde het persbericht van de gemeente vandaag.

Stabiele voortgang
Het college zegt verder verheugd te zijn dat met de komst van Han Bekkers een stabiele voortgang van de organisatie kan worden gewaarborgd. De komst van Bekkers werd noodzakelijk na het op non-actief stellen van de vorige gemeentesecretaris. Haar partner Pieter H. zou voor 450.000 euro gefraudeerd hebben bij de gemeente Helmond. Op de oud-gemeentesecretaris rust een witwasverdenking. Zij werd onlangs onder voorwaarden vrijgelaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen