Keukentafelgesprek voorbereiden met gratis workshop

Foto: Pixabay - StartupStockPhotos (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Hoe bereid je een keukentafelgesprek met de gemeente goed voor? Daarvoor is er de workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’, dat door heel Nederland plaatsvindt.

De workshop is ontwikkeld door Zorg Verandert, in samenwerking met Per Saldo en Ieder(in).

Doel
De workshop is bedoeld voor mensen die zelf zorg of ondersteuning nodig hebben en/of hun omgeving, zoals mantelzorgers, familie en vrijwilligers. Het doel is dat de deelnemers beter leren aansturen op wat zij belangrijk vinden in het leven, welke zorg of ondersteuning zij nodig hebben en hoe deze er volgens hen moet uitzien.

Persoonlijk plan
Het persoonlijk plan beschrijft welke ondersteuning mensen nodig hebben om deel te nemen aan de samenleving en om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er precies nodig en wie heeft daarin welke rol? Het plan biedt een leidraad en een stevig houvast voor het keukentafelgesprek. De workshop zal plaatsvinden op 18 april, van 10.00 uur tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Leudal. Deelname is gratis, inclusief lunch. Aanmelden kan tot 11 april bij Synthese via email [email protected], of telefonisch via 0475-74 51 38.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen