Yakult Start to Run begint in april in Heythuysen

Foto: Facebook Yakult Start to Run

HEYTHUYSEN – Op 8 april begint in Leudal voor het eerst de cursus ‘Yakult Start to Run’, verzorgd door de trainers van Atletiek Leudal op de atletiekbaan in Heythuysen.

Dit programma is door de Atletiek Unie ontwikkeld en populair in heel Nederland.

Eerste stap
Je leert van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Bijzonder
Germana Travaglini, gediplomeerd looptrainster bij Atletiek Leudal: ‘Het Start to Run programma werd een paar jaar geleden gestart. Iedere vereniging die bij de KNAU aangesloten is mag een aanvraag indienen om een cursus te starten, met als enige voorwaarden dat er een gediplomeerde trainer aanwezig moet zijn om de cursisten te begeleiden. Het is bijzonder dat we nu in Leudal van start gaan en fijn dat mensen uit Heythuysen en omgeving niet meer naar Weert of Thorn hoeven te rijden. Zelfs in Roermond is er nog geen Start to Run locatie!’

Alles over Start to Run is te vinden op deze website. De inschrijfpagina van Atletiek Leudal is hier te vinden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen