Musical Belle en het Beest door Toneelvereniging Scholengemeenschap

Foto: Flickr - nieve44 (CC BY 2.0)

HEYTHUYSEN – Omdat de toneelvereniging van Scholengemeenschap Sint Ursula uit Horn aan de 20e productie toe is, viert zij dit jubileum met een grootse opvoering van de musical Belle en het Beest.

Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 april zal de toneelgroep, aangevuld met een aantal docenten, haar talenten tonen in spel, muziek en dans in Cultureel Centrum De Bombardon in Heythuysen.

Vele versies
De betovering van Belle en het Beest is een musical die grote bekendheid geniet. Er bestaan verschillende versies. Deze variant vertelt het verhaal van een arrogante prins, die door een tovenares wegens zijn gigantische egoïsme in een beest veranderd wordt. Het hele kasteel en alle bewoners worden vervloekt en de betovering zal pas worden opgeheven als het beest de liefde van een meisje voor zich weet te winnen. Het verhaal is dan wel bekend, deze versie zit desondanks vol verrassingen zoals de toeschouwers zullen merken. Bovendien kunnen zij genieten van de vele zangtalenten die deze school herbergt.

Diverse taken
Aan deze productie werken veel leerlingen en docenten mee, zowel op de voorgrond als op de achtergrond. Er zijn scholieren die zich met het decor bezighouden, anderen hebben zich op het maken van kostuums georiënteerd en weer een andere groep is aan de slag gegaan met de pr.

Kaartjes
De voorstellingen van Belle en het Beest beginnen steeds om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. De voorstellingen zijn ook toegankelijk voor mensen van buiten de school. De kaartjes kunnen telefonisch gereserveerd worden via telefoonnummers 077-46.52.754 en 0475-58.21.21. Men kan ook reserveren via het e-mailadres [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen