Tien jaar Leudal: reden voor een feest?

Foto: Twitter (Roy Coolen)

Open Podium biedt plaats aan columns of andere opiniestukken van bezoekers van Leudal.Nieuws.nl of gastschrijvers. Bijdragen kunnen worden geweigerd, ingekort of geherformuleerd. Anonieme inzendingen of stukken die oproepen tot geweld, discriminatie of andere onwettige daden worden nooit geplaatst. Over het al of niet plaatsen van bijdragen wordt geen enkele discussie gevoerd. Stuur uw bijdragen aan [email protected], voorzien van naam, adres en telefoonnummer.

Ingezonden brief

De gemeente Leudal bestaat tien jaar. Binnen de gemeente zelf vindt men dit een feestje waard.

Misschien is het beter om eerst eens te onderzoeken wat de inwoners vinden van deze nieuwe gemeente. Om hen eens te vragen wat zij vinden van wat er terecht is gekomen van de beloften van destijds; het zou allemaal veel efficiënter worden, de kosten zouden verminderen en de service zou verbeteren.

Wat ik in mijn directe omgeving hoor en wat ik ook zelf zie, is dat het voor wat betreft de inwoners van Roggel en Neer alleen maar is verslechterd. De besluitvorming binnen de gemeenteraad is ook ernstig achteruit gegaan. Er is steeds weer opnieuw inhuur van allerlei adviesorganen en dat kost bakken met geld.

Dus wacht maar even met dat feestje. Waarschijnlijk word het een grote huilpartij…

Ben Klok, Roggel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen