Profvoetballer Bryan Linssen ambassadeur van de Stichting Intermobiel

Foto: Via 3ML

NEERITTER – Profvoetballer Bryan Linssen is sinds 10 januari ambassadeur van Stichting Intermobiel. De in Neeritter geboren Linssen (26) voetbalt sinds 2015 als aanvaller bij FC Groningen. Daarvoor maakte hij zijn eredivisiedoelpunten bij Heracles Almelo en VVV Venlo.

Stichting Intermobiel zet zich in voor jongeren in Nederland met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Deze jongeren zijn vaak ongezien door hun mobiliteitsbeperking.

Trots
Linssen: ‘Ik wil me graag inzetten voor jongeren die minder mobiel zijn en verder wil ik de bekendheid van Intermobiel vergroten.’ De voorhoedespeler begon zijn loopbaan in Neeritter bij de plaatselijke vereniging VV Veritas. Al gauw kwam hij in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard terecht, waar hij op 17-jarige leeftijd in het eerste debuteerde. Stichting Intermobiel is erg trots op Bryan Linssen als ambassadeur. Hij kwam onmiddellijk in actie door de Weerter Wijnbeurs te openen, die georganiseerd werd voor Intermobiel. Kijk voor meer informatie op www.intermobiel.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen