Kerstboominzameling in alle kernen van Leudal

Foto: Pixabay - schnappi (CC0-Public Domain)

LEUDAL – In week 1 en 2, vanaf 7 januari 2017,  worden de kerstbomen in Leudal huis aan huis opgehaald. Dit geldt alléén voor de kernen (binnen de bebouwde kom) en niet voor het buitengebied, uitgezonderd het buitengebied van Ell.

Dit jaar ondersteunen liefst tien verenigingen opnieuw deze opruimactie. Kerstbomen kunnen ook gratis aangeboden worden bij het milieupark in Roggel of Maasbracht.

Data
De kerstbomen worden huis-aan-huis opgehaald op:

  • Zaterdag 7 januari 2017 in de kern Ell en het buitengebied Ell
  • Maandag 9 januari 2017 in de kernen Grathem, Baexem, Kelpen-Oler, Hunsel, Haler, Ittervoort en Neeritter
  • Dinsdag 10 januari 2017 in de kernen Roggel, Heibloem, Heythuysen, Buggenum en Nunhem
  • Woensdag 11 januari 2017 in de kernen Haelen, Neer en Horn

U dient de kerstboom uiterlijk om 8.00 uur aan de straatkant aan te bieden, ontdaan van alle versieringen, potten of emmers. Bomen die te laat worden aangeboden worden niet meer opgehaald.

Containers gesloten
Om vandalisme met vuurwerk tegen te gaan worden -waar mogelijk- de containers van de wijkmilieuparkjes voor glas en PMD gesloten op zaterdagochtend 31 december. Op 1 januari zullen de containers vanaf 12.00 uur weer open zijn. Ook de textielcontainers worden rond oud en nieuw dichtgemaakt. Het kan echter zijn dat de textielcontainers eerder en langer gesloten zijn dan de overige containers.

Afvalkalender
Recent zijn de afvalkalenders 2017 verspreid. Op de kalender staan de afvalinzameldatums voor uw eigen adres. U kunt de complete afvalkalender ook inzien en printen via www.mijnafvalwijzer.nl. U kunt ook de gratis app Afvalwijzer downloaden (beschikbaar voor iOs, Android en Windows). U heeft uw afvalinformatie dan altijd bij de hand en kunt zelfs een herinnering krijgen wanneer u welk afval aan de straat moet zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen