Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Heythuysen

HEYTHUYSEN – Op zaterdag 26 november en zondag 27 november vindt in Heythuysen het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) plaats.

Het LKZH wordt gehouden in Laco Sportcentrum. Op 26 november openen de deuren om 17.00 uur voor het publiek en zal de loting beginnen. Het kampioenschap start om 18.00 uur. Niemand minder dan Fabrizio zal met ‘Roetewisser’ en zijn andere hits zorgen voor een spetterende afwisseling tijdens al het ‘kapellengeweldj’. De entree is zaterdag gratis.

1471094232-244406_lkzh-flyer

Duits
Voor bier, bratwurst en gemütlichtkeit kun je op zondag vanaf 13.30 uur opnieuw in het Sportcentrum terecht. Het wordt een Supertoller Sonntag die helemaal in het thema staat van Duitse feestmuziek. De winnaar van het LKZH 2016 zal deze dag een optreden verzorgen, maar verder zijn onder anderen de topattracties Dieter Koblenz, Die Powerhosen en dj Otto Wunderbar aanwezig om het feest compleet te maken.

Kleintjes
Ook voor de kleintjes zijn deze middag diverse activiteiten georganiseerd. Terwijl u zorgeloos geniet zullen alle kinderen vanuit de sporthal onder begeleiding naar De Neerakker worden gebracht. Daar worden ze omgetoverd tot echte prinsen en prinsessen! Ze zijn de hele middag actief met onder andere spellen, knutselen en schminken. Rond 18.45 uur komen alle kinderen weer terug naar Laco Sportcentrum. Meer informatie over de kindermiddag, en over hoe u uw kind kunt opgeven, vindt u hier.

Kaarten
Kaarten kosten 7,50 euro en zijn in Heythuysen te koop bij Coffee & Toffee, Verheggen Mode en Spoormakers Interieur. Meer informatie is hier te vinden.

Verkeersmaatregelen
Tijdens het LKZH gelden een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Op de Arevenlaan en een gedeelte van de Sportlaan zal een eenrichtingsweg worden ingesteld. Bovendien zal op een gedeelte van de Sint Antoniusstraat een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld. Het betreft het gedeelte vanaf nummer 35 tot en met nummer 41, aan beide zijde van de weg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen