TOP Leudal in het teken van de Dag van de Ondernemer

Foto: Pixabay - chao-ye (CC0-Public Domain)

ITTERVOORT – Er bestaat al bijna voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag, noem maar op. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dat terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn, die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom roept MKB-Nederland vanaf dit jaar elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Bedrijventerrein
Op vrijdag 18 november vindt van 14.00 uur tot 18.00 uur ook de volgende bijeenkomst van TOP Leudal plaats. Onder de naam Trefpunt Ondernemend & Politiek (TOP) Leudal ontmoeten ondernemers en politici elkaar regelmatig tijdens een bedrijfsbezoek in Leudal. Dit keer gebeurt dat dus in het teken van de nieuwe Dag van de Ondernemer. Om die reden wordt een dubbel bedrijfsbezoek georganiseerd, namelijk bij Gogive zakelijke geschenkservice en Verschueren Orgelbouw. Beiden zijn gevestigd op het bedrijventerrein in Ittervoort. Ondernemers en politici zijn van harte welkom om te horen waarom deze bedrijven in hun groei voor Leudal gekozen hebben en welke kansen zij voor ontwikkeling zien.

Rondleidingen
Gogive is sinds begin dit jaar gevestigd op het bedrijventerrein in Ittervoort. Het bedrijft verzorgt voor ondernemers geschenken en bedrijfskleding. Eigenaar Frank Schers zal alles vertellen over deze business, uiteraard met rondleiding. Orgelmakerij Verschueren -oorspronkelijk gevestigd in Heythuysen- heeft sinds eind vorig jaar een nieuw onderkomen gevonden. De hofleverancier heeft de keuze gemaakt om naar het bedrijventerrein in Ittervoort te verhuizen. Dit jaar bestaat de firma 125 jaar. Directeur Johan Zoutendijk zal ondernemers alles vertellen over dit ambachtelijke bedrijf. Uiteraard krijgt men ook hier een rondleiding door het bedrijf.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wordt verzocht om uiterlijk 11 november per e-mail of telefoon aan Bas Schinck ([email protected] of 0475-859710) kenbaar te maken of u aanwezig bent. Graag bij de aanmelding naast uw naam, ook uw organisatie en functie vermelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen