Bijeenkomst ‘Vrijwilligers en vrijwilligerswerk’ door Synthese

Foto: Pixabay - geralt (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Op woensdag 16 november is er in cultureel centrum De Bombardon in Heythuysen een informatiebijeenkomst over het thema: ‘Vrijwilligers en vrijwilligerswerk’. De bijeenkomst wordt georganiseerd door welzijnsinstelling Synthese.

Binnen de gemeente Leudal zijn dorps- en burgerinitiatieven én (zorg-)organisaties actief met het thema ‘vrijwilligers en vrijwilligerswerk’.

Mogelijkheden
Vrijwilligerswerk kan veel opleveren. Denk aan het vergroten van uw netwerk door het leggen van nieuwe contacten, nieuwe kennis opdoen, nieuwe vaardigheden leren of het werken in teamverband. In Leudal zijn veel mogelijkheden om u in te zetten op een plek die bij u past. Op 16 november wordt het thema van alle kanten belicht. Een hulpvrager, vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie komen aan het woord en er is een interactief gedeelte. De deuren gaan open vanaf 10.15 uur, de afsluiting is rond 12.30 uur.

Aanmelden
Heeft u interesse om hierbij te zijn of wilt u graag uw mening delen? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst. Stuur uiterlijk 11 november een mail met uw contactgegevens naar [email protected]

Reacties