WhatsApp buurtpreventie nu ook in Heythuysen

HEYTHUYSEN – Ook in Heythuysen is door de politie, gemeente en de coördinatoren buurtpreventie een initiatief gestart voor een Whatsappgroep voor Heythuysen.

Op deze wijze kunnen buurtgenoten elkaar snel informeren over een verdachte situatie of persoon.

Samenwerking
Door het melden van verdachte situaties in een Buurt-whatsapp, wordt de verdachte in de gaten houden. Ondertussen kan de melder de politie inlichten en kan die eventueel tot actie overgaan. Een goed voorbeeld van samenwerking om de buurt veilig te houden. Meer informatie over de WhatsApp groep en de spelregels kunt u hier vinden.

Peter Rumen (buurtcoördinator Kloosterstraat/Op de Kouk), Wethouder Verheul en Herman Scholtens (buurtcoördinator St. Antonius)
Peter Rumen (buurtcoördinator Kloosterstraat/Op de Kouk), wethouder Verheul en Herman Scholtens (buurtcoördinator St. Antonius)

Aanmelden
Woont u in Heythuysen en bent u geïnteresseerd in deelname aan deze app, meld u dan nu aan. Stuur daarvoor een e-mail naar Peter Rumen, coördinator WhatsApp buurtpreventie in Heythuysen: [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Voorwaarde voor deelname aan deze app is dat u minimaal 18 jaar bent en in het bezit van een smartphone met de applicatie ‘Whatsapp’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen