Buurtbusvereniging zoekt chauffeurs voor lijn Nederweert – Heythuysen

Foto: Wikimedia Commons - Maurits Vink (CC0-Public Domain)

LEVEROY – Voor de nieuwe buurtbus tussen Nederweert en Heythuysen zoekt de buurtbusvereniging vrijwillige chauffeurs. Op donderdag 10 november organiseert de vereniging daarom in samenwerking met Arriva een informatiebijeenkomst in Leveroy, om geïnteresseerden hierover te informeren.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden om voor enkele uren per week buurtbuschauffeur te worden op dit traject.

Kleinere kernen
De buurtbusvereniging is op zoek naar mannelijke en vrouwelijke chauffeurs tussen de 21 en 74 jaar, die in het bezit zijn van rijbewijs B (E). Vrijwilligers rijden ongeveer drie tot vier uur per week als vrijwilliger volgens een vaste dienstregeling met een achtpersoonsbusje. De buurtbus zorgt ervoor dat ook kleinere kernen bereikbaar blijven. De buurtbusvereniging stelt met Arriva de dienstregeling samen en regelt de dagelijkse gang van zaken. Reizigers kunnen in de buurtbus ook gewoon reizen met de OV-chipkaart of een kaartje kopen bij de buschauffeur.

Informatie
De informatiebijeenkomst op 10 december vindt plaats vanaf 20.00 uur in het Gemeenschapshuis de Pestoeërskoel in Leveroy (Sillenhoek 4). Tijdens deze bijeenkomst wordt er uitleg gegeven en worden eventuele vragen beantwoord. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook mailen naar [email protected] of bellen met Gerrie Boleij (06-55.71.59.51) of Patrick Siliacus (06-52.85.21.39).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen