Accretos haalt de Volleybal Award 2016 naar Leudal

Foto: Facebook Accretos

DOETINCHEM – Tijdens de supercupwedstrijden volleybal in Doetinchem is zondag de Volleybal Award 2016 uitgereikt. Accretos, de vereniging uit Roggel en Neer, was één van de drie daarvoor genomineerde clubs. Groot was de vreugde toen bleek dat Accretos uiteindelijk ook de winnaar was.

Het gaat om een landelijke award, die sinds 2014 wordt uitgereikt door de Nederlandse Volleybalbond aan een volleybalvereniging die zich heeft ontwikkeld binnen een bepaald thema. Dit jaar was het thema ‘gekwalificeerd/bekwaam kader’. Aan de award is een bedrag van 2500 euro voor de clubkas gekoppeld.

Groots
‘Wie had dat gedacht, dat ons clubje zo groots kon zijn?!’ laat voorzitter Cindy Mennen via Facebook weten. Ze is ‘supertrots’ op alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en bedankt verder iedereen die op Accretos gestemd heeft. ‘Een speciaal woord van dank gaat naar Ine Kloster, die ons op de juiste weg heeft gebracht. Maar ook aan Pieter Peeters en Marleen Verlinden, die het Huis van Accretos verder hebben uitgewerkt’ aldus Mennen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen