Dag van de mantelzorg in november

Foto: Pixabay - geralt (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Hulp en zorg bieden, meegaan naar het ziekenhuis, veranderingen in de persoonlijke relatie, veel regelen: zomaar een greep uit taken van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd, maar niet onopgemerkt mogen blijven.

Op 10 november 2016 is de dag van de mantelzorg. Deze landelijke dag wordt georganiseerd om mantelzorg onder de aandacht te brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Aanmelden
Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? Meld hem of haar dan nu aan met een persoonlijke boodschap. Deze attentie wordt in november, rond de dag van de mantelzorg, bij de mantelzorgers thuisbezorgd. Aanmelden kan via dit digitaal formulier. Heeft u geen mogelijkheid om dit formulier zelf digitaal in te vullen? Vraag iemand uit uw omgeving om u te helpen. Is dit geen oplossing? Neem dan contact op met de gemeente Leudal via telefoonnummer 0475-85.90.00, dan wordt telefonisch samen met u het formulier ingevuld. Let op: zorg dat u de adresgegevens van de mantelzorger en uw persoonlijke boodschap bij de hand hebt.

Steunpunt
Op 10 november worden er voor de mantelzorgers verschillende activiteiten georganiseerd in Leudal. Meer informatie hierover volgt nog. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Leudal via telefoonnummer 0475-74.51.38. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Let op: De mantelzorgattentie is niet hetzelfde als het mantelzorgcompliment. Over dat laatste informeert de gemeente later dit jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen