Bijeenkomst geurbeleid veehouderijen voor inwoners Leudal in Baexem

Foto: Joost J. Bakker - Creative Commons Attribution 2.0 Generic

LEUDAL – Sinds 2007 kent de gemeente Leudal lokaal geurbeleid voor veehouderijen. Dit is vastgelegd in de zogenaamde verordening geurhinder en veehouderij.

Dit geurbeleid wordt in 2016 op nieuw overwogen en vastgesteld. Er wordt gekeken waar aanpassingen nodig of gewenst zijn.

Belangen
Door inwoners en agrariërs te vragen naar ervaringen en behoeften, hoopt de gemeente een goed beeld te krijgen van de belangen en wensen die er zijn ten aanzien van het geurbeleid. Op 23 juni hebben de ondernemers uit de Leudalse veehouderijen al met de gemeente gesproken. Op woensdag 28 september vindt een bijeenkomst plaats voor inwoners, dorpsraden en vertegenwoordigers van milieubelangengroepen uit Leudal. Belangstellenden zijn dan van 19.30 uur tot 21.30 uur welkom in Baexheimerhof in Baexem.

Aanmelden
Inwoners die deze bijeenkomst bij willen wonen kunnen dit vóór 22 september per e-mail kenbaar maken aan [email protected]. Gelieve bij aanmelding duidelijk naam, adres, woonplaats en e-mailadres te vermelden, zodat de gemeente het verslag van de bijeenkomst kan sturen. Ook andere vragen kunnen via het genoemde mailadres gesteld worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen