The DriveXperience komt naar Heythuysen

HEYTHUYSEN – Gemeenten in de regio Midden-Limburg organiseren op zaterdag 1 en zondag 2 oktober gezamenlijk The DriveXperience.

Dit zijn ‘Praktijkdagen voor Jonge Autorijders’ tot en met 24 jaar, die maximaal drie jaar in het bezit zijn van hun autorijbewijs.

Slipbaan
De deelnemers hoeven zelf geen auto mee te brengen, want ze rijden deze dag in auto’s van de coaches. Voor de praktijkoefeningen op de gladde rem/slipbaan stelt Toyota Gielen uit Heythuysen gratis drie auto’s beschikbaar. The DriveXperience is een initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL). De twee dagen in deze regio worden bij en in het gemeentehuis in Heythuysen gehouden. Jonge rijbewijsbezitters ervaren op deze praktijkdag achter het stuur hoe goed ze als jonge autorijder zijn en welke verbeteringen zij wellicht kunnen bereiken. Voor een gratis lunch wordt gezorgd. Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat als bewijs van deelneming. Aan deze praktijkdagen kunnen maximaal 48 jonge autorijders per dag meedoen.

Aanmelden
Meld je gratis aan via www.thedrivexperience.nl. Daar vind je ook meer info over het dagprogramma en de data. Na aanmelding krijg je alle informatie per e-mail toegestuurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen