Jubileumeditie van de Niederrheinischer Radwandertag

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – Zondag 3 juli doet Leudal mee met de vijfentwintigste Niederrheinischer Radwandertag.

De Leudalse fietsroute heeft een lengte van 65 kilometer en start en eindigt bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Molens
Via het fietspontje in Neer gaat het naar Beesel en het Duitse Bracht. Onderweg kom je verschillende wind- en watermolens tegen waaronder natuurlijk de Elisabeth’s molen in Haelen, de Friedesse molen in Neer en de Grauwe Beer in Beesel. Deelnemers aan de fietstocht kunnen na afloop meedoen aan een loterij, middels hun starterskaart. Deelname aan de Niederrheinischer Radwandertag is gratis, met uitzondering van de oversteek met het pontje. Er zijn in totaal acht routes samengesteld met startplekken in Midden- en Noord-Limburg. Uitgebreide informatie over de routes en startplekken is te vinden op www.vvvmiddenlimburg.nl.

Reacties