Reizende PSW-expositie ‘Door de ogen van…’ tot juli in De Bombardon

HEYTHUYSEN – Het zestigjarig jubileum van PSW wordt gevierd met de reizende expositie ‘Door de ogen van…’, door Midden- en Noord-Limburg. Sinds 1955 biedt de organisatie zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, vanuit de visie dat iedereen een volwaardige plaats in de samenleving verdient.

Tot en met 4 juli is de reizende tentoonstelling, met schilderijen van de hand van cliënten van PSW, te zien in Heythuysen in De Bombardon aan Sint Antoniusstraat 2.

Vrolijk
Vrijdagmiddag opende burgemeester Arno Verhoeven de expositie officieel. Hij wees er onder andere op dat de schilderijen zo kleurig en fleurig zijn, en dat maakt hem altijd vrolijk. Hij werd er zelfs zo vrolijk van dat hij zich – met zal zijn ervaring – nog even versprak en PSV feliciteerde in plaats van PSW. ‘En ik heb niet eens iets met voetbal’ lachte hij dan maar met de andere aanwezigen mee. Uiteraard werden daarna ook de kunstenaars, onder wie zeven uit Leudal, door de burgemeester in het zonnetje gezet.

Programma
Na Leudal zal de expositie te zien zijn in Echt/ Susteren, Peel en Maas, Venlo en Roermond. Het actuele programma en nieuws rondom de expositie is te volgen op www.psw.nl.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen