Oproep stadsdichter Frits Criens: red ‘Modertaal’

Foto: Frits Criens

Open Podium biedt plaats aan columns of andere opiniestukken van bezoekers van Leudal.Nieuws.nl of gastschrijvers. Bijdragen kunnen worden geweigerd, ingekort of geherformuleerd. Anonieme inzendingen of stukken die oproepen tot geweld, discriminatie of andere onwettige daden worden nooit geplaatst. Over het al of niet plaatsen van bijdragen wordt geen enkele discussie gevoerd. Stuur uw bijdragen aan [email protected], voorzien van naam, adres en telefoonnummer.

Aan de laezers van Modertaal,

Ellie en ich weite de lètste waek neet waat ós äöverkumtj. Telefoontjes, mails, aangespraoke waere in winkels, op sjtraot. En allemaol ómdet de gezèt per 15 mei wiltj sjtoppe mèt Modertaal. Ederein vreugtj: ‘Waat kinne wae dao aan doon?’

As gae vintj det MODERTAAL MÓT BLIEVE, sjtuur dan eine mail nao de gezèt of eine breef of ein kaart. Maak in ein paar wäörd dudelik woeëväör gae vintj det Modertaal uch neet aafgenaome moog waere. Det de gezèt d’r väör uch is, neet ómgedredj. As mier miense in ein hoeshaoje det vinje, zit det d’r dan geröstj bie.

Mail: [email protected] Ein kopie daovan nao de redactie Remunj is dan noeët eweg: [email protected]

Postadres: Media Groep Limburg
t.a.v. afdeling Lezersservice o.v.v. Modertaal
Postbus 5100
6130 PC Sittard.

Wie mier miense van zich laote huere, wie groeëter de kans det Modertaal blieftj.

Groetjes, ouch van Ellie,

Frits Criens

Reacties