Samen levens redden: voorbereidingen reanimatie-estafette van start

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – De voorbereidingen reanimatie-estafette zijn van start gegaan . Op 30 september 2016 vindt de reanimatie-estafette plaats in Leudal op Scholengemeenschap Sint Ursula te Heythuysen.

Gedurende die hele dag zullen leerlingen van de school elkaar in estafettevorm afwisselen bij het leren reanimeren. Daarnaast zullen op de school en in de gemeente nog andere activiteiten rondom dit thema georganiseerd worden.

logo 11e Reanimatie Estafette

Stuurgroep
De Reanimatie-estafette benadrukt het belang van het kunnen reanimeren als partner of familielid, maar ook als jeugdige in een gezin, gedurende de tijd dat professionele hulp onderweg is. Een stuurgroep van de Reanimatie-estafette 2016 is al druk aan het werk met alle voorbereidingen. Voor meer informatie: kijk op www.reanimatie-estafette.nl

Reacties

Cookieinstellingen