De Postkoets: ‘Samen Verder zoekt verbinding, geen conflict’

Open Podium biedt plaats aan columns, opiniestukken of cartoons van bezoekers van Leudal.Nieuws.nl of gastschrijvers. Bijdragen kunnen worden geweigerd, ingekort of geherformuleerd. Anonieme inzendingen of stukken die oproepen tot geweld, discriminatie of andere onwettige daden worden nooit geplaatst. Over het al of niet plaatsen van bijdragen wordt geen enkele discussie gevoerd. Stuur uw bijdragen aan [email protected], voorzien van naam, adres en telefoonnummer. 

Een korte reactie namens Samen Verder op de berichten van gisteren over De Postkoets;

Hoor en wederhoor komt niet voor in het vocabulaire van sommige raadsleden. Zonder ook maar een enkele keer contact op te nemen met beheerder of beheersstichting wordt weer de publiciteit gezocht.

PK

Na eerdere berichten heeft Samen Verder het afgelopen jaar meerdere gesprekken gevoerd met beheersstichting en gebruikers. De bevindingen hiervan worden binnenkort teruggekoppeld naar beheerder en stichting, zij zijn binnen deze constructie dan ook primair verantwoordelijk voor het functioneren.

Binnen deze gesprekken heeft Samen Verder gezocht naar samenwerking en verbinding, nadrukkelijk niet naar conflict en media- aandacht. Daar is namelijk niemand bij gebaat.

Namens de fractie Samen Verder,
Michel Graef

Reacties