Artiesten en spullen gezocht voor benefietmiddag ‘Rianne’s Auction’

ROERMOND – Stel, je bent 18 jaar en wilt jezelf, je 16-jarige broertje in Taiwan en de rest van de wereld bewijzen dat wonderen bestaan. Dat met liefde, veel goede harten en volharding het onmogelijke mogelijk gemaakt wordt. Dat de toekomst van één jongen voor altijd ten goede veranderen zal met een perspectief op een beter leven.

Dan hoop je natuurlijk op mensen die zich met jou willen inzetten om dit wonder mee te realiseren. De 18-jarige Rianne Westerink deed eerst haar verhaal op lokale radio en tv. En tussen de extra bijbaantjes door organiseerde ze ook nog een veiling: ‘Rianne’s Auction’.

11049617_858097247570656_8763362784308030421_n

 

Kansen
Rianne wil deze zomer graag naar Taiwan. Er zijn daar twee dingen die ze graag wil en kan veranderen: de situatie van de kinderen in het weeshuis, waar zij de eerste paar maanden van haar leven heeft doorgebracht, kan worden verbeterd. Daarnaast ziet het er nu nog naar uit dat haar halfbroertje geen vervolgopleiding kan gaan doen wegens gebrek aan geld. Rianne zou graag zien dat hij dezelfde kansen krijgt, die zij ook heeft gehad om te studeren. Daarom ging ze aan de slag met allerlei klusjes. En nu is er dus de benefietmiddag.

Veiling
Onder die noemer zullen op 11 juli, om 15.00 uur bij Café de Weegbrug in Roermond, tal van leuke en bruikbare objecten onder de hamer worden gebracht. De veiling zal worden omlijst met podiumkunsten en muzikale acts. Aangezien het programma nog in wording is, kunnen artiesten en muzikanten die dit initiatief een warm hart toedragen én mensen die iets beschikbaar willen stellen voor de veiling, nog contact opnemen met de organisatie via [email protected].

Voor donaties en meer info over deze benefietmiddag, klik hier. Zie ook Rianne Westerink op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen