Maasplassen Nautique: activiteiten op en rond het water

NEER – Van 26 tot en met 28 juni vinden onder de naam Maasplassen Nautique op veel verschillende plaatsen op en rond de Maasplassen uiteenlopende activiteiten plaats. 

Van zeilles tot Salsa-avond, van muziekfestival tot zeskamp: Maasplassen Nautique biedt voor elk wat wils. Veel activiteiten zijn gratis te bezoeken, voor een aantal wordt een bijdrage gevraagd.

Maasplassen Nautique

Open dag
Zo heeft Watersportvereniging Hanssum op zondag 28 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur haar clubhuis-deuren geopend voor het publiek. Maak kennis met deze bijzondere watersportvereniging uit Neer. Leden laten met plezier hun boot zien en bij goed weer kunt u zelfs op een van de boten een tochtje over de Maas maken.

Friedesse Molen
Verder zal de heer Rob Vrolijks, watersportdeskundige en adviseur van de provincie, een interessante presentatie houden over de ontwikkelingen op en rond jachthaven Hanssum. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Friedesse Molen aan de Neerbeek, die te voet vanaf de jachthaven goed te bereiken is. Molenaars en vrijwilligers van deze eeuwenoude watermolen leiden u graag grond. Tot slot zullen de leden van Shantygroep Aan Paol 60 met hun gevoelige zeemansliederen de middag muzikaal afsluiten.

Kijk voor een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten op www.maasplassennautique.nl.

Reacties