Inloopavond ‘Reconstructie Molenstraat Neer’ in Haammaeker

Foto: John Hölsgens

NEER – Op donderdag 26 maart is er vanaf 19.00 uur tot circa 21.00 uur een inloopavond over het project ‘Reconstructie Molenstraat Neer’, in gemeenschapshuis ‘Haammaeker’ aan de Hoogstraat 2 in Neer.

De aanleiding van het project is de toestand van de hoofdriolering en de schades aan het wegdek.

Infiltratievoorzieningen
Het riool en de verhardingen worden vervangen. Het regenwater wordt op het openbaar gebied afgekoppeld van het bestaande riool en in de nieuwe situatie afgevoerd naar nieuw aan te leggen infiltratievoorzieningen. Door het regenwater af te koppelen, wordt het rioolstelsel in de straat en in de aanliggende straten ontlast. Hierdoor stort het rioolstelsel minder vaak over naar het oppervlaktewater. Dit is beter voor het milieu.

Planning
De uitvoering van de werkzaamheden is aan het einde van het derde kwartaal van 2015 gepland en wordt voor het einde van het jaar afgerond. Om de inwoners van Neer te informeren over het project worden zij uitgenodigd voor de inloopavond. Aanwonenden en belanghebbenden kunnen kennis nemen van alle beschikbare informatie. Medewerkers van de gemeente Leudal zijn aanwezig om algemene- en specifieke vragen te beantwoorden.

Vragen
Voor vragen kan men ook contact opnemen met de projectleider van de gemeente Leudal, de heer John Janssen, via [email protected], eenheid Dienstverlening, telefoonnummer 0475-85.90.00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen