Forse groei De Leistert

Foto: John Hölsgens

ROGGEL -Het gemeentebestuur van Leudal is akkoord met een uitbreiding van Recreatiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. Daar worden honderd nieuwe vakantiewoningen gebouwd. Dat zijn er vijfentwintig meer dan eerder was aangekondigd.

Het vakantiepark bestaat nu nog uit 225 luxueuze vakantiewoningen. De nieuwe huizen worden echter kleiner, maar wel moderner. Directeur Marcel van Oeteren liet weten dat de nieuwe woningen ook goedkoper worden in de verkoop en verhuur.

‘Er komen slechts vijftien boerderijwoningen in de oude stijl bij, dat worden ruime groepsaccomodaties’, aldus Van Oeteren. De nieuwe huizen worden gebouwd op de plek waar vroeger Manege De Leistert lag. Na verkoop van zeventig procent van de woningen start de aanleg. Volgens de directeur zullen de eerste huizen volgend jaar worden opgeleverd.

Kaart Leistert

Behalve de nieuwe vakantiehuizen wordt er in Roggel een overdekt speelterrein en een horecagelegenheid aangelegd. In de oude tennishal komt bovendien een volledig nieuw sportcentrum. De camping van De Leistert krijgt eveneens een opknapbeurt.

Bron: DDL

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen