Derde editie van de Leudalloop in aantocht

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN – De derde editie van de Herpertz Kraanverhuur Leudalloop komt eraan. Er wordt gestart op zaterdagmiddag 1 april, op en rondom de atletiekbaan van Heythuysen.

Deelname staat open voor recreanten en getrainde lopers van nagenoeg alle leeftijden, bedrijven en sportieve jeugd.

Businessloop
Ook deze keer staan er diverse afstanden op het programma. Zowel de recreatieve als getrainde lopers kunnen starten op de 5 of 10 kilometer. Daarnaast is de ‘businessloop’ een vast onderdeel. Bedrijven kunnen met minimaal drie personen deelnemen, aan zowel de 5 of 10 kilometer en strijden om de wisselbeker.

Jeugd en Scholierenloop
Voor de jeugd zijn er drie afstanden: voor de jeugd van 6 tot 8 jaar 400 meter, voor de jeugd van 8 tot 12 jaar 1000 meter en voor de jeugd van 12 tot 17 jaar 2500 meter. Nieuw is de scholierenloop. Welke school uit Leudal neemt de wisselbeker mee naar huis?

Inschrijven
Inschrijven kan via deze website. Voorinschrijven kan tot en met 29 maart. Er kan daarna nog ingeschreven worden tot 30 minuten voor de start. De jeugd komt als eerste uit de startblokken om 16.00 uur. Bedrijven die zich willen aanmelden en scholen die meer info wensen over de scholierenloop kunnen zich aanmelden via email: info@atletiekleudal. Meer informatie via www.atletiekleudal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen