Grootschalige werkzaamheden WML in Roggel gaan vier maanden duren

Foto: Pixabay - music4life (CC0-Public Domain)

ROGGEL – In de week van 30 januari wordt in Roggel gestart met het vernieuwen van de waterleidingen, in opdracht van WML. Deze werkzaamheden gaan ongeveer vier maanden duren.

De straten waar gewerkt wordt zijn Pastoor Ruttenhofje, Raadhuisstraat, Maassenstraat, Kerkstraat, Kerkveldweg, Burgemeester Walenberghofje, Pastoor Hanraetsstraat en de Beeklaan. Omwonenden ontvangen een week van tevoren een brief hierover van WML.

Huisaansluiting
De werkzaamheden bestaan uit twee verschillende delen; het aanleggen van een nieuwe hoofdleiding en het gedeeltelijk vernieuwen van de waterleiding naar de huizen, ook wel huisaansluiting genoemd. In beide gevallen bestaan de werkzaamheden vooral uit graven, het vervangen van leidingen en het herstellen van de bestrating en/of aanplanting.

Afspraak
Voor vervanging van de huisaansluiting is toegang tot de woningen nodig. Daarom nemen de monteurs die de werkzaamheden uitvoeren, contact op om een afspraak te maken. Bewoners weten dan precies wanneer hun huisaansluiting aan de beurt is en zij kunnen de planning van de dag hierop afstemmen.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden blijft de toegang tot de woning gegarandeerd. Men streeft ernaar de sleuven zo snel mogelijk te dichten en de bestrating te herstellen. Indien een auto in de garage, op een oprit of parkeerstrook staat, wordt geadviseerd die voor 7.30 uur te verplaatsen. Dit geldt uiteraard alleen in de buurt van de werkstrook.

Info-service
Op www.wml.nl staan alle actuele storingen en werkzaamheden vermeld. Als er iets wijzigt in de situatie wordt dit op deze pagina vermeld. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden in uw buurt, kunt u zich ook aanmelden voor de info-service. Dit kunt u doen door uw e-mailadres achter te laten in het informatiescherm van het desbetreffende item. U krijgt van WML een seintje als er iets verandert. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Rob de Swart, hoofdopzichter WML via de afdeling Klantenservice: 043-309.09.09.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen