Vierde editie van Concert in Kerstsfeer met Vivace in Ittervoort

Foto: Pixabay - zjazjazoie (CC0 - Public Domain)

ITTERVOORT – Zaterdag 17 december wordt in de parochiekerk van Ittervoort de vierde editie van Concert in Kerstsfeer verzorgd door gemengd koor Vivace, onder leiding van Theo Collaert.

In samenwerking met Frits Mennen (piano), Ensemble Misto Originale en een ensemble van Fanfare Concordia Ittervoort zullen deze avond tal van muziekwerken ten gehore worden gebracht.

Gedichten
Zo bestaat het programma die avond onder andere uit ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij, Carol of the Bells, Intermezzo Sinfonico en natuurlijk Stille Nacht. Een fraaie mix kortom, van traditionele kerstliederen en hedendaagse muziek. Bovendien zullen kinderen van koorleden tijdens dit concert gedichten voordragen. In de pauze wordt glühwein geschonken.

Naborrel
Na afloop van het concert kan onder het genot van een hapje en drankje gezellig worden nagepraat in de zaal van Cafetaria Any Time, aan de Concordiastraat 8. Aanvang van het concert in de kerk is om 20.00 uur. De poort staat open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gemengdkoorvivaceittervoort.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen