Animato uit Horn bezingt avondtaferelen uit Nederlandse woningen

Foto: Animato

HEEL – Het zomert aardig na, maar het wordt alweer wat vroeger donker. Sommigen beginnen zelfs al een beetje te denken aan de gezellige avonden en lange nachten die gaan komen. Daarover heeft zangkoor Animato uit Horn een bijzonder en vooral ook speels programma gemaakt: ‘Nacht’.

Aan de hand van een groot aantal liedjes, gezongen in diverse grotere en kleinere settings, komen allerlei avondtaferelen in normale Nederlandse woningen voorbij.

Variatie
Het kan gaan om een slaapliedje, een soort van avondmijmering, een romantische dromerij over een mooi besluit van de dag, of juist om het compleet afknappen na een dag hard ploeteren. Misschien is er wel een herinnering aan spannende zomeravonden en natuurlijk wordt ook het (bijna eindeloze) nachtelijke feest niet overgeslagen. Wat een variatie bestaat er, als de avonden en de nachten bezongen worden.

Meedoen
Animato is dus in de stemming voor een onvergetelijke avond, misschien wel voor ‘een nacht die je normaal alleen in films ziet.’ En nu kunt u hem in ’t echt beleven; u kunt zelfs meedoen met Animato in een heel gevarieerde voorstelling. De muzikale begeleiding bestaat uit Ben van Daal (piano), Edwin Haan (gitaar) en Roel Peeters (slagwerk). De algemene leiding is in handen van dirigent Ron Hanssen.Dit kijk-, luister- en meezingfeest vindt plaats op zaterdag 1 oktober, vanaf 20.00 uur in Cultureel centrum Don Bosco in Heel, aan de Mgr. Savelberghweg 100. Kaarten zijn voor 10 euro te koop aan de zaal, of in de voorverkoop bij supermarkt Vermeulen in Horn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen