Arriva baalt van speculaties nieuwe dienstregeling in Limburg

Foto: Arriva

LIMBURG – Arriva gaat vanaf 11 december het openbaar vervoer verzorgen in de provincie Limburg. In diverse media verschenen recent berichten waarin gespeculeerd wordt over de nieuwe dienstregeling onze provincie.

Het bedrijft baalt daarvan, omdat enkel nog conceptstukken zouden zijn gepubliceerd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan veel zaken, waaronder de dienstregeling, de abonnementen en kaartsoorten, zo liet de vervoerder in een speciaal uitgegeven persbericht weten.

Verwarring
Arriva geeft in het bericht verder aan pas te communiceren als alles honderd procent definitief is. ‘We willen niet onjuist of onvolledig informeren om verwarring bij reizigers te voorkomen. Er gaat best wel het een en ander veranderen in het OV in Limburg. Dit heeft voor veel reizigers ook een positieve uitwerking. Vanzelfsprekend starten we binnenkort met een uitgebreide informatiecampagne, om reizigers over deze veranderingen te informeren’ aldus woordvoerder Roos Zevenboom. De dienstregeling is niet statisch of vastomlijnd, geeft Arriva verder aan. De komende jaren wordt er gewerkt in ontwikkelteams om het openbaar vervoer in Limburg te blijven verbeteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen