Nationale VolleybalAward voor Volleybalvereniging Accretos?

ROGGEL/NEER – Accretos, volleybalvereniging in Roggel en Neer, is doorgedrongen tot de top 3 voor de VolleybalAward 2016.

Het gaat om een landelijke award, die sinds 2014 wordt uitgereikt door de Nederlandse Volleybalbond aan een volleybalvereniging die zich heeft ontwikkeld binnen een bepaald thema. Dit jaar is het thema ‘gekwalificeerd/bekwaam kader’. Aan de award is een bedrag van 2500 euro voor de clubkas gekoppeld.

Supercup
De top 3 behalen is al een groot compliment, maar nu mag Accretos ook deelnemen aan de publieke stemronde. In de periode tot 26 september kan heel Nederland stemmen op zijn/haar favoriet, waarna op zondag 2 oktober tijdens de Supercup de winnaar bekend wordt gemaakt.

Beleidsplan
Waarom zou je op Accretos moeten stemmen? Omdat de vereniging uit Leudal de enige uit Zuid-Nederland is die nog kans maakt bijvoorbeeld.  Maar vooral ook om inhoudelijke redenen. Zo is er een nieuw technisch beleidsplan ingevoerd voor de jongste jeugdleden tot en met de hoogste seniorenteams. Door middel van het opleiden, begeleiden en bijscholen van trainers en coaches wordt deze kennis en ervaring met elkaar gedeeld.

Huis
Accretos hecht bovendien veel waarde aan een veilig en plezierig sportklimaat voor elk lid. Zo heeft men een tweetal verenigingstrajecten doorlopen, waarbij de gehele club betrokken werd. Een van de uitkomsten van deze trajecten is ‘Het Huis van Accretos’. Net zoals in elk huis, gelden er regels en worden afspraken gemaakt. Op deze manier kan men zorgen voor duidelijkheid en eenduidigheid, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Zo creëert Accretos een plek waar mensen zich thuis voelen, een eigen cultuur. ‘Het Huis’ is overigens nooit af en zal waar nodig verbouwd worden.

Arbitrage
Daarnaast wordt momenteel hard gewerkt aan een arbitragebeleidsplan. Ook hiermee wil Accretos duidelijkheid creëren voor iedereen, het sportplezier nog meer vergroten én het niveau van de scheidsrechters verhogen. In het weekend van 2 en 3 september werd hier al een goede start mee gemaakt door middel van de workshops ‘Coach de scheidsrechter’. Ruim 120 mensen hebben deze workshops bijgewoond.

Wil je Accretos steunen? Breng dan hier je stem uit!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen