Prikkelend internationaal programma ‘Natuurlijk…Theater’ Leudal

Foto: Limburg Festival

LEUDAL – Op zondag 28 augustus gaat in Leudal voor de 21e keer in successie de theaterfietstocht ‘Natuurlijk…. Theater’ van start.

Al fietsend door het glooiende landschap kunnen de deelnemers genieten van diverse vormen van theater én de prachtige natuur. Een internationaal programma zorgt er voor dat de zintuigen weer op allerlei manieren worden geprikkeld.

Startpunten
Starten kan tussen 10.30 uur en 12.00 uur vanuit Roggel (Preuverie Bekkers Marie, Raadhuisstraat 1), Neer (Eetcafé ’t Roadhoes, Kerkplein) en Baexem (café De Oude Smidse, Stationsstraat 26). Volwassenen betalen 7 euro p.p. en kinderen wandelen/fietsen voor 3 euro p.p. mee. Reserveren hoeft niet voor deze tocht, je betaalt bij de startpunten.

Uitdagend
Een greep uit wat er zoal te zien is: allereerst is daar Adrian Schvarstein uit Spanje. Ongekend grappig en provocerend; schokkend en onweerstaanbaar: een volledig groene man, beladen met groene accessoires, op een groene step.

greenman-3

The JukeBox Boys bestaan uit vier charmante heren die het als een uitdaging zien om iedere gelegenheid muzikaal te omlijsten. Ze doen dit a capella of met een swingende act. Aude komt uit Zwitserland en gaat op uitdagende wijze met onder andere hoepels in de weer. De Spaanse actrice Claire neemt je mee in een adembenemende tocht, waarin je de tijd moet nemen om te kijken, te herontdekken en om te luisteren naar de stilte. En vooral alles laten gebeuren. De Belg Joseph Collard was enkele jaren geleden nog één van de topclowns in het fameuze Cirque du Soleil. Een meester van de visuele komedie. Lucifers Slagwerk komt uit Breda en weet van toeten noch blazen. Maar des temeer van percussie. Raak er niet door van slag! En van eigen bodem is er dan nog het danstalent Fresh Label Studios. Zij hebben feitenlijk geen introductie meer nodig. Geeft ze de ruimte en zij houden de controle. Een beetje dan toch…

De organisatie van ‘Natuurlijk…Theater’ is wederom in vertrouwde handen van de Stichting De Zoete Inval. ‘Natuurlijk…Theater’ is een productie van het Limburg Festival.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen